De promotiefilm door De Jongens Van Lucht

Afgelopen zaterdag was ik voorafgaand aan de wedstrijd FC GroningenSC Heerenveen uitgenodigd voor een bijeenkomst in de box van Health I Port in de Euroborg. Het ging over ‘sportverenigingen voor een vitale samenleving’. Een erg interessante bijeenkomst, waarbij veel verschillende partijen steeds meer mogelijkheden zien voor de sportvereniging in de samenleving. Ook wordt gezien, dat de sportvereniging dit niet alleen kan, er vol op ondersteuning nodig is, om dit te kunnen bereiken.

De Verenigbare Club mocht voor het eerst aanschuiven en gaf daarbij een korte pitch. Geweldig moment om onze visie uit te dragen en mensen te inspireren. Een uniek moment, want tevens gaf ik de aanwezigen de primeur. Mijn promotiefilm mede mogelijk gemaakt door de Jongens van Lucht was klaar. Klaar om bezichtigd te worden! Zelf vond ik het ontzettend spannend, want er zit toch iets persoonlijks in. De film werd ontzettend goed ontvangen!

De eerste keer dat ik De Jongens van Lucht ontmoette was inspirerend. Ebel Jan van Dijk daagde mij uit en stelde de vraag waar ik ’s ochtends mijn bed voor uit kwam? Poeh, daar had ik na mijn Rabobank periode even geen antwoord op.

Naarmate de Verenigbare Club zich meer ontwikkelde wel. Ik zet mijn wekker voor De Verenigbare Club, en word ontzettend vrolijk, als ik de mensen die ik ontmoet plaats en weer een mogelijkheid geef om mee te doen en gezien te worden. Wow, wat een gelukkige reacties krijg ik dan terug.

Weet je waar De Jongens van Lucht de wekker voor zetten en hun bed voor uit komen? Bekijk hun vette film voor het Martini ziekenhuis.

De presentatie en film van de Noorderlink dagen.

Mijn film komt later deze week online. Vooral om dat De Jongens van Lucht eerst wat aandacht verdienen.

 

Geef een reactie