De weg naar werk!

Sylvia heb ik een jaar geleden ontmoet. Op dat moment was zij op zoek naar werk in de horeca, de zorg of de schoonmaak. Ze is enthousiast en ontzettend gedreven. Daarnaast is voetbal haar passie. Ze geeft training bij VV Engelbert en voetbalt er zelf ook.

Het kon dan ook bijna niet anders dat zij haar participatiebaan bij VV Engelbert zou vervolgen. Ze ging daar aan de slag om meer ervaring op te doen. En vooral lekker bezig te zijn. Mensen te ontmoeten en weer lekker in het arbeidsritme mee te doen. Hierdoor had VV Engelbert extra handjes beschikbaar. Haar inzet werd dan ook enorm gewaardeerd.

Uiteindelijk liep haar participatiebaan af. Samen is er op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Hier en daar heeft ze via de Vrijwilligersmakelaar een netwerkgesprek gehad.

Uiteindelijk heeft ze dit volledig op eigen kracht gedaan. Sylvia is aangenomen bij De Nieuwe Zorg Thuis. Ontzettend trots dat ze de volgende stap heeft kunnen zetten. We feliciteren Sylvia en wensen haar heel veel succes in de volgende stap!

Geef een reactie